dtHome = Familielandbruget LRS - Vejle
dtRootHome = Foreninger

dtRoot = LRS
  •  
   
Om os

Familielandbruget LRS - Vejle
Familielandbruget LRS - Vejle er en forening, der arbejder aktivt for at bevare så mange bæredygtige landbrug som muligt. Vi arbejder for at sikre, at de unge og kommende landmænd fortsat har mulighed for at etablere sig på landbrug, som de økonomisk kan overskue.

Medlemskab
Vi tilbyder alle landmænd medlemskab i Familielandbruget, der med stort engagement fra de folkevalgte medlemmer arbejder på at forene politik og landbrug og på at gøre forholdende for at drive landbrug bedst mulige. Formålet for vores forening er at koordinere og planlægge de faglige opgaver og formidle et oplysningsarbejde inden for det erhvervspolitiske, faglige, økonomiske, sociale og kulturelle område. Vi holder øje med nye politiske tiltag og kæmper for landbruget, som ikke kun skal overleve men leve. Hos os er der plads til alle - store som små - og som medlem får du mulighed for at få fingeren på den politiske puls og få indflydelse på beslutninger, der vedrører dig og dine landmandskoleger.

Rådgivning
I samarbejde med Sønderjysk Familielandbrug, Fyns Familielandbrug og Familielandbruget Sydvest har vi dannet rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd, der i dag er en af landets største. Derfra står over 100 medarbejdere klar til at hjælpe dig med rådgivning indenfor alle faggrene. Læs mere om Landbrugsrådgivning Syd og vores rådgivning her.

Gratis vejledning
Som ny landmand har du sikkert mange spørgsmål, men hvor kan man spørge, uden det koster en bondegård? Hos Familielandbruget LRS - Vejle  ønsker vi at gøre det nemmere for nye landmænd at etablere sig. Derfor er I altid velkomne til at kontakte os om hverdagsproblemer eller spørgsmål ved opstart af egen bedrift. Som familielandbrugere og organisationsfolk har vi en stor paratviden og kan derfor give et hurtigt svar og gode råd om det meste. Det, som vi på stående fod ikke kan svare på, kan vi enten finde ud af, eller også kan vi henvise til en relevant rådgiver hos Landbrugsrådgivning Syd.